Educajob - Trabajo, empleo y formación para profesores. Ofertas laborales y cursos en enseñanza y educación

Trabajo para Profesores

Cabecera con el logo de Institució Familiar d´Educació

Institució Familiar d´Educació

c/ Manuel Girona 75, baixos Barcelona 08034 www.institucio.org

Imagen decorativa

QUÍ SOM?

Institució Familiar d’Educació és un grup educatiu que actualment compta amb tretze escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen diàriament al voltant de 8.000 alumnes.

És una societat civil creada amb la finalitat de promoure, dirigir i gestionar centres educatius. Ofereix a les famílies que li confien la formació dels fills una educació de qualitat que té en compte la persona en totes les seves dimensions; intel•lectual, afectiva, física, transcendent i social.

De ideario cristiano, impartimos enseñanza reglada en todos sus niveles. Educación Infantil, Primaria, Secundaria y Bachillerato. Nuestro proyecto educativo tiene como eje la formación integral del alumno, mientras que nuestro profesorado colabora estrechamente con las familias para atender a cada uno de nuestros s alumnos de manera personal.

El trabajo en equipo y la formación continuada de nuestros docentes nos permite aplicar los avances pedagógicos a nuestro proyecto educativo. Desde hace 15 años, apostamos por el trilingüismo (catalán, castellano e inglés) y las TIC como herramienta clave. Buscamos profesores y maestros con ilusión, que quieran compartir su futuro con nosotros.

Institució Familiar d’Educació es va constituir l’any 1969 per iniciativa d’un grup de famílies amb la finalitat de promoure i gestionar col•legis arreu de Catalunya, amb la il•lusió i el compromís de servir a la societat amb uns valors fonamentats en l’ humanisme cristià:

  • L’ interès per cada persona i per la seva formació a través de l’estimació, el respecte i la solidaritat.
  • La integritat personal amb autonomia, ús responsable de la llibertat i la voluntat de millora.
  • El treball ben fet amb iniciativa esforç, obertura als altres i esperit de servei.
  • Un clima d’optimisme, confiança i col•laboració.
Certificación DGE Data 2008/0276 ¡XHTML 1.0 Transitional Válido! ¡CSS Válido!