Educajob - Trabajo, empleo y formación para profesores. Ofertas laborales y cursos en enseñanza y educación

Trabajo para Profesores

Cabecera con el logo de Instituci贸 Familiar d麓Educaci贸

Instituci贸 Familiar d麓Educaci贸

c/ Manuel Girona 75, baixos Barcelona 08034 www.institucio.org

Imagen decorativa

QU脥 SOM?

Instituci贸 Familiar d鈥橢ducaci贸 茅s un grup educatiu que actualment compta amb tretze escoles a Catalunya i Balears que apleguen m茅s de 5.000 fam铆lies i 700 professionals de l鈥檈ducaci贸 que atenen di脿riament al voltant de 8.000 alumnes.

脡s una societat civil creada amb la finalitat de promoure, dirigir i gestionar centres educatius. Ofereix a les fam铆lies que li confien la formaci贸 dels fills una educaci贸 de qualitat que t茅 en compte la persona en totes les seves dimensions; intel鈥ectual, afectiva, f铆sica, transcendent i social.

De ideario cristiano, impartimos ense帽anza reglada en todos sus niveles. Educaci贸n Infantil, Primaria, Secundaria y Bachillerato. Nuestro proyecto educativo tiene como eje la formaci贸n integral del alumno, mientras que nuestro profesorado colabora estrechamente con las familias para atender a cada uno de nuestros s alumnos de manera personal.

El trabajo en equipo y la formaci贸n continuada de nuestros docentes nos permite aplicar los avances pedag贸gicos a nuestro proyecto educativo. Desde hace 15 a帽os, apostamos por el triling眉ismo (catal谩n, castellano e ingl茅s) y las TIC como herramienta clave. Buscamos profesores y maestros con ilusi贸n, que quieran compartir su futuro con nosotros.

Instituci贸 Familiar d鈥橢ducaci贸 es va constituir l鈥檃ny 1969 per iniciativa d鈥檜n grup de fam铆lies amb la finalitat de promoure i gestionar col鈥egis arreu de Catalunya, amb la il鈥usi贸 i el comprom铆s de servir a la societat amb uns valors fonamentats en l鈥 humanisme cristi脿:

  • L鈥 inter猫s per cada persona i per la seva formaci贸 a trav茅s de l鈥檈stimaci贸, el respecte i la solidaritat.
  • La integritat personal amb autonomia, 煤s responsable de la llibertat i la voluntat de millora.
  • El treball ben fet amb iniciativa esfor莽, obertura als altres i esperit de servei.
  • Un clima d鈥檕ptimisme, confian莽a i col鈥aboraci贸.
Certificaci贸n DGE Data 2008/0276 隆XHTML 1.0 Transitional V谩lido! 隆CSS V谩lido!